Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 2.551 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers
Tips & Adviezen

Hoe vind ik een leuk bijbaantje?

Een leuk bijbaantje vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Bedenk wel even van tevoren wat voor bijbaantje jij wel ziet zitten en wat je absoluut niet wilt. Zo is het zoeken naar iets leuks veel makkelijker. Ga alleen niet teveel eisen stellen, want zo wordt het lastiger om iets leuks te vinden.
                     
Bijbaantje.nl is speciaal opgericht om het voor jou als scholier extra makkelijk te maken een bijbaantje te vinden. Vanaf nu hoef jij niet meer door alle studentenbijbanen te spitten voordat je een leuk scholierenbijbaantje vindt. Op Bijbaantje.nl staan alle scholierenvacatures al voor je geselecteerd.
 
Daarnaast is solliciteren ook niet moeilijk. Met een profiel van Zoekbijbaan.nl kan je direct solliciteren en misschien word je meteen al uitgenodigd op gesprek. Het kan ook gebeuren dat een bedrijf jou uitnodigt om te reageren op een bepaalde vacature. Als je hierop in gaat heb je grote kans op een bijbaantje!

Via onze Tips & adviezen pagina word je begeleid met het solliciteren. Van het schrijven van een sollicitatiebrief tot het sollicitatiegesprek zelf.

Veel succes!
 


<< Overzicht Een sollicitatiebrief schrijven >>

Tips & Adviezen - Copyright Bijbaantje.nl 2019 - Naar boven

Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2019 • KvK nr: 24309347