Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 489 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Allround ICT (buitendienst/support) medewerker in Den Haag

Solliciteer op de bijbaan: Allround ICT (buitendienst/support) medewerker in Den Haag

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Den Haag
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 16 januari 2018
Soort werk : » Technisch / Klusser / Monteur
» ICT
   
Omschrijving bijbaantje

Wil jij ook werken bij een IT bedrijf met overwegend jonge collega's die veel waarde hechten aan een informele, prettige en relaxte werksfeer? Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten met klanten door heel Nederland, België, Suriname en de Nederlandse Antillen. Ons team bestaat uit ongeveer vijfentwintig enthousiaste collega's. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) die ons team wil komen versterken.


Deze leuke en afwisselende baan houdt in dat je storingen verhelpt en installaties verricht bij onze klanten door heel Nederland. De storingen betreffen voornamelijk problemen met de hardware (netwerken, computers, randapparatuur).  Bij de installaties installeer je niet alleen de hardware en onze software, maar je geeft ook instructie over ons pakket.


Naast deze werkzaamheden ben je ook inzetbaar op onze supportafdeling. Omdat wij continu onze software uitbreiden en steeds pilot-trajecten hebben lopen. zijn de meeste meldingen, naast een aantal routineproblemen, steeds anders. Het vergt vaak nogal wat analyse om te doorgronden wat een probleem precies inhoudt, wanneer het zich voordoet, onder welke omstandigheden, etc.


Daarnaast doen onze klanten ook regelmatig verzoeken om ons pakket uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Deze inventarisatie vergt veel doorvragen om er achter te komen wat een klant nu precies bedoelt en om te beoordelen of zo’n wijziging redelijkerwijs doorgevoerd kan worden. Voor dit soort wijzigingen, maar ook voor bugs in de software, ben jij de tussenschakel tussen de klant en de ontwikkelafdeling. Je onderzoekt een vaag geformuleerd probleem (“hij doet het niet”) en verwoordt dat tot een eenduidige concrete opdracht voor de programmeur.


Oftewel een leuke combinatie tussen twee uitdagende functies. Deze functie is zowel fulltime als parttime mogelijk.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   
Vereisten

Je hebt de intentie om minimaal twee jaar bij ons te werken. Bij voorkeur ben je nu studerende (hbo/wo) en minimaal 2 dagen beschikbaar, maar deze functie is ook fulltime beschikbaar. Een opleiding in de IT of affiniteit met computers zeker een pre maar absoluut niet noodzakelijk. Met de juiste instelling en gedrevenheid is het eigen maken van de kennis geen probleem voor jou.


Je bent in staat om kritisch te redeneren, de juiste conclusies te trekken en trekt vooral níet ónjuiste conclusies. Een goed analytisch vermogen en de doortastendheid om de informatie te verzamelen die je voor je onderzoek nodig denkt te hebben is heel belangrijk. Nederlands uitstekend in woord en geschrift.


Verder ben je representatief, collegiaal, niet verlegen, ambitieus en geïnteresseerd. Een rijbewijs B is noodzakelijk.


Interesse? Solliciteer direct!
 
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: in overleg, marktconform
Minimum leeftijd: 18 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : ja
   
Bedrijfsprofiel  
Wij zijn een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in het maken en onderhouden van winkelautomatiseringssystemen, met klanten door heel Nederland. Ons team bestaat uit ongeveer vijfentwintig jonge mensen. Wij hechten veel waarde aan een overwegend informele, prettige en relaxte werksfeer. We zijn op zoek naar enthousiaste jonge professionals die ons team willen versterken. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn zijn er veel doorgroeimogelijkheden en verwachten wij van onze medewerkers dat zij ook op management niveau meedenken.

Plaats :  Den Haag - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbaantjes van dit bedrijf
Buitendienstmedewerker19-01-2018
C# Programmeur | Goed salaris! |16-01-2018
Enthousiaste student voor supportfunctie gezocht16-01-2018
Support Medewerker15-01-2018
Buitendienst- / Storingsmedewerker | Zaterdag08-01-2018
Facilitair medewerker08-01-2018
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347