Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 436 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Mystery shopper in Zeeland

Solliciteer op de bijbaan: Mystery shopper in Zeeland

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Zeeland
Branche : Overige
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 27 juli 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Promotiewerk
» Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   
Omschrijving bijbaantje

Wij zoeken enthousiaste consumenten die graag shoppen!


Houd jij van winkelen? Dan hebben wij iets voor jou!


Wie zijn wij?


Onze afdeling operations verzorgt onderzoeken voor onder andere grote internationale bedrijven. Mystery shopping is de meest voorkomende onderzoeksmethode die we aanbieden aan onze klanten. Het is een observatietechniek waarbij, door middel van onaangekondigde bezoeken, een vestiging op diverse vooraf vastgestelde onderdelen wordt geobserveerd en ‘vastgelegd’.


Onze klanten zijn onder andere; supermarkten, automerken, kledingwinkels, banken, restaurant, hotels, overige retailers en (overheids-)instellingen. Door jouw ervaringen anoniem te delen, help je ons om hen op strategisch niveau te adviseren. Zo geven we medewerk(st)ers en managers steeds de kans om zichzelf te verbeteren en jou als consument beter van dienst te kunnen zijn!


Denk aan onderdelen als: de uitstraling van de vestiging, de dienstverlening en klantgerichtheid van de medewerkers en de wijze waarop het product of dienst wordt aangeprezen en verkocht.


Wat is jouw taak?  • Het uitvoeren van een klantbelevingsonderzoek

  • Het verzorgen van correcte rapportage vanuit onze mystery shopping software (on-line)


Wat bieden we jou?


Het hele jaar hebben we verschillende klantbelevingsbezoeken in diverse branches in Nederland en België. Wanneer je ingeschreven staat in onze database, heb je toegang tot al onze lopende onderzoeken, waaraan je deel zou kunnen nemen. Je geeft dan eenvoudig zelf aan in welke bezoeken je zou willen en kunnen doen. Uiteraard krijg je voor het uitvoeren van je bezoek en het eventueel doen van een verplichte aankoop, een financiële compensatie van ons.


Enthousiast of nieuwsgierig?

   
Vereisten

Wij zoeken enthousiaste personen die houden van winkelen, een goede omschrijving kan geven van zijn of haar beleving met comunicatie skills.


Zie jij jezelf hier in? Dan hebben wij iets voor jou!

 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: variabel
Minimum leeftijd: 18 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Retailers en merken willen graag weten hoe een klantencontact ervaren wordt door een echte consument. Daarom vragen ze ons naar deze ervaringen. Om dit te kunnen doen hebben we een cummunity van echte consumenten: Mystery shoppers. De mystery shopper is een gewone consument die dus enkel doet wat een gewone consument ook zou doen: boodschappen doen, een inlichting vragen, een verkeerde aankoop omruilen, een nieuwe outfit laten adviseren, informatie zoeken op een website, etc. De ervaringen en indrukken geeft de mystery shopper achteraf weer in een vragenlijst. Je wordt gecompenseerd voor het online invullen van de vragenlijst. Afhankelijk van het onderzoek kunnen we je ook terugbetalen voor de onkosten. Ook testaankopen kunnen terugbetaald worden. Al deze informatie vind je terug in de briefing. Belangrijk om te weten is dat het hier niet om een inkomen gaat.

Plaats :  Valkenswaard - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347