Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 607 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Horecamedewerker bediening in Ameland

Solliciteer op de bijbaan: Horecamedewerker bediening in Ameland

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Ameland
Branche : Horeca | Catering
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 12 januari 2018
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
   
Omschrijving bijbaantje

Vacature medewerker bediening.


Vanaf september gaan veel van Sjoerds seizoensmedewerkers weer naar school. Dat is goed, alleen staat Sjoerd er dan met zijn vaste medewerkers weer alleen voor. Omdat Sjoerd het al warm krijgt bij het idee al die biertjes, koffies, lunches, pizza’s en cocktails in zijn eentje te moeten serveren, zoeken we voor deze maanden versterking voor ons team. We zoeken mensen die vanaf september de handjes nog flink uit de mouwen willen steken en het Sjoerd en zijn team iets gemakkelijker maken.


Onderdak


Wil je graag de gekte van het vasteland ontvluchten en zoek je daarom naast werk ook woonruimte op Ameland? Sjoerd snapt dat het niet eenvoudig is om op Ameland een goed plekje te vinden. Daarom heeft Sjoerd zelf een aantal leuke stekjes gecreëerd voor zijn medewerkers.


En verder…


Sjoerd is slim, hij werkt volgens een aantrekkelijke CAO Recreatie. Zo houdt hij zijn medewerkers tevreden met een zondagtoeslag en zijn er vrije dagen toe te kennen op feestdagen.

   
Vereisten

Contractduur.


Sjoerd vindt het fijn om bekende mensen om zich heen te hebben, daarom houdt hij graag zijn team zo constant mogelijk. Dat betekent dat Sjoerd graag werkt met jaarcontracten en vaste betrekkingen. Wil je die vastigheid liever niet? Dan kan Sjoerd zich daar ook wel in vinden. Er is dus van alles mogelijk.


Aantal uren


Het aantal uren vindt Sjoerd minder belangrijk. Hij begrijpt het best als je naast je werk tijd vrij wilt maken om te surfen of op terrasjes te zitten genieten. Dus als je graag een contract wilt voor 32 of minder uur, vindt Sjoerd dat ook prima.


Zie jij het zitten om met Sjoerd aan de slag te gaan? Stuur dan een mailtje, wie weet nodigt hij je uit om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken na het lezen van je enthousiaste mail en CV.


Life’s Swell!

 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: volgens CAO Recreatie
Minimum leeftijd: 18 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

3 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Ons bedrijf bestaat uit een camping, een restaurant en een strandpaviljoen op Ameland. De vacatures gelden voor het restaurant en het strandpaviljoen.

Plaats :  Buren - Ameland - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347