Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 438 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Team Member in Utrecht

Solliciteer op de bijbaan: Team Member in Utrecht

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Horeca | Catering
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 25 september 2017
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
   
Omschrijving bijbaantje

Voor de opening van een nieuw KFC restaurant (onderdeel van Collins Food Limited) in Utrecht zijn we op zoek naar flexibele en enthousiaste Team Members. In deze functie zorg je samen met een team van circa 40 tot 100 collega’s voor een optimale gastbeleving. Ben jij servicegericht en stel je de gast altijd centraal? Lees dan snel verder!

De Team Members nemen verschillende verantwoordelijkheden op zich, zoals het helpen van gasten bij de kassa of het afbakken van verse en halfproducten in de keuken. De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Team Members zijn:

Verkoop en service
Achter de kassa neem je bestellingen op, verzamel je het bestelde eten, tap je dranken, maak je Krushems en reken je bestellingen af. Zo nodig breng je bestellingen in het restaurantgedeelte naar de gast.


Bereiden van KFC gerechten
In de keuken bereidt je gerechten van verse kipproducten, bewaak je het (af)bakproces en hanteer je de FIFO voorraad. Je pakt de gerechten in, bewaakt de voorraadbuffer, controleert de verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten en houdt de werkvoorraden tijdens productie-uren op peil.

Schoonmaken van het restaurant
Het restaurant moet natuurlijk altijd netjes en schoon zijn! Je draagt zorg voor het afvoeren van afval en het schoonmaken van het restaurantgedeelte, de keuken, keukenhulpmiddelen en apparatuur en zo nodig toiletten en het parkeerterrein. Dit gebeurt volgens schema.

   
Vereisten

Wij zoeken een team member die:
Een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels heeft voor het service gedeelte van het restaurant. Daarnaast ben je resultaatgericht werk je graag met een groot team samen.


Arbeidsvoorwaarden:
KFC/Collins Food Limited hanteert een Koninklijk Horeca Nederland (KHN) arbeidsvoorwaardenreglement met een marktconform salaris. We geven je de ruimte om door te groeien in een flexibele omgeving. Naast hard werken, is samen plezier maken bij ons van belang en schenken wij aandacht aan team meetings en uitjes. Onze people promises zijn; be your best self, make a difference and have FUN!

KFC University
Bij KFC bepaal jij de bestemming van je carrière! Je start altijd met een trainingstraject waarbij je kennis maakt met alle werkgebieden van het restaurant. Ook hierna focussen we op je persoonlijke ontwikkeling: bij de KFC University bieden we uitgebreide interne trainingen om een volgende stap in je carrière te maken. KFC biedt jou de kans om je carrière vleugels te geven. Veel van onze managers zijn ooit begonnen als Team Member. Het is aan jou om deze kans te pakken!

Naast de doorgroeimogelijkheden kun je binnen KFC ook je MBO diploma behalen. KFC heeft nu landelijk voor alle restaurants 83 MBO studenten bij opleidingsinstituut SVO.

Pas jij binnen het omschreven profiel? Dan ben jij de Team Member waar wij naar op zoek zijn! Wacht niet langer en solliciteer met jouw CV en motivatie via onderstaande sollicitatieknop.

 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: .
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Fastfood Restaurant

Plaats :  Utrecht - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347