Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 514 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Content Medewerker in Amsterdam

Solliciteer op de bijbaan: Content Medewerker in Amsterdam

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Administratief | Ondersteunend
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 22 november 2017
Soort werk : » Promotiewerk
» ICT
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
Omschrijving bijbaantje

De ideale (bij)baan…


Content Medewerker (30 uur per week, tijdelijk)


 


Ter versterking van onze afdeling Redactie & Online Media zoeken we per direct een enthousiaste, hands-on Content Medewerker / student. Je kunt snel starten en bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 6 maanden. Het betreft een functie voor 30 uur per week.


 


Wat ga je doen?


Al jaren publiceert Keesing een internationaal vakblad met een wereldwijde oplage. Onze nieuwe tijdelijke collega gaat zich bezig houden met het digitaliseren van de bestaande content van dit vakblad. Het doel is een professioneel online platform opzetten voor het vakblad en haar lezers.


De Content Medewerker gaat de bestaande Engelstalige artikelen en overige content verwerken naar de digitale omgeving. Ten behoeve van de lay-out en illustratie van de digitale artikelen kan het nodig zijn nieuw beeldmateriaal te creëren.


Aarzel niet en stuur ons jouw sollicitatiebrief en CV vandaag nog! Of bel of mail ons voor meer informatie over deze baan.


Keesing Technologies
t.a.v. Paula van Rossen (Personeelszaken)

   
Vereisten

Wie ben je?


Je bent op zoek naar een (bij)baan in Amsterdam waar je zo kunt starten en je houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om zowel tekstuele als visuele content te (ver)werken in een digitale omgeving en je steentje bij te dragen aan een goed eindresultaat.


Je hebt ervaring met het werken met Wordpress, je kunt goed overweg met Photoshop en je hebt affiniteit met fotografie. Tenslotte werk je nauwkeurig en overzichtelijk en ben je resultaatgericht.


Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je per direct beschikbaar voor ongeveer 30 uur per week? Dan hebben wij een leuke tijdelijke baan voor je!


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: 12 euro
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Wij hebben sinds 1923 een ongeėvenaarde deskundigheid opgebouwd als aanbieder van oplossingen op het gebied van ID documentcontrole. Meer dan 6.000 bedrijven uit ruim 120 landen maken met succes gebruik van onze professionele expertise. Onze klantenkring in Nederland bestaat onder meer uit beveiligingsbedrijven, uitzendbureaus, bouw- en schoonmaakbedrijven, verhuurbedrijven, scheepsbouw, gemeenten en overheidsbedrijven en financiėle instellingen.

Bedrijfsnaam : Keesing Technologies
Plaats :  Amsterdam - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347