Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 517 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Klantenassistent in Amsterdam

Solliciteer op de bijbaan: Klantenassistent in Amsterdam

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 13 december 2017
Soort werk : » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
   
Omschrijving bijbaantje

Makro Amsterdam zoekt collega’s

Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken we collega klantenassistenten. Als klantenassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant in de winkel, je helpt de klant zo goed mogelijk en je weet met jouw enthousiasme het verschil te maken. Daarnaast verwerk je de vracht en de goederen en zorg je voor een goed gevulde, schone en opgeruimde winkel. Dit doe je samen met een leuk team van collega’s.

We zoeken klantenassistenten voor verschillende afdelingen. Werk je graag met (dag)verse producten of liever op de DKW? Of bevind je je liever in de wereld van de non food? Of wil je graag kassa draaien? Jij mag het zeggen!
   
Vereisten

Heb je interesse in een baan bij Makro Amsterdam en ben je flexibel inzetbaar voor 8 tot 18 uur per week? Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button en geef even aan op welke afdeling je graag zou willen werken en wat je beschikbaarheid is. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact met je op. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wat bieden wij:
Je komt te werken in een zeer dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde en dat is heel leerzaam. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Uiteraard hoort bij deze rol een marktconform salaris.

Trefwoorden: Vacature, fulltime, Amsterdam, winkelmedewerker, retail.
 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: marktconform salaris
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Makro, met 17 vestigingen in Nederland, bestaat al 45 jaar in Nederland en vernieuwt momenteel op vele fronten. Van een zelfbedieningsgroothandel naar een partner voor ondernemend Nederland. Van producten nu ook naar diensten en zelfs kennisdeling en van singlechannel (de vestigingen) naar multichannel (bezorging en internet). Makro is een merk waar alle medewerkers met passie bezig zijn om een professionele partner voor ondernemers te zijn. Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Sinds 1 januari 1998 behoort Makro tot de Duitse beursgenoteerde METRO Group, een internationaal georiënteerde handels- en dienstengroep. METRO Cash & Carry (een divisie van METRO Group) heeft meer dan 700 Makro- en METRO-vestigingen in 29 landen. In Nederland werken ongeveer 3.500 medewerkers, waarvan ca. 250 medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Plaats :  Hengelo - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbaantjes van dit bedrijf
Flexibele winkelmedewerkers gezocht (bijbaan en vast)13-12-2017
Klantenassistent Makro Hengelo13-12-2017
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347