Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 510 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Parttime accounting medewerker in Amsterdam

Solliciteer op de bijbaan: Parttime accounting medewerker in Amsterdam

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Accountancy | Control
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 12 december 2017
Soort werk : » Financieel / Economisch
» Administratief
   
Omschrijving bijbaantje

Ben jij een HBO of WO student met een accountancy of bedrijfseconomie achtergrond en wil jij praktijkervaring opdoen in accounting, consolidatie en reporting bij een internationale organisatie? Toon jij veel initiatief en haal jij energie uit het verzorgen van de maandelijkse financial close? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De startup Auditready is in 2015 begonnen, is in twee jaar sterk gegroeid en nu hebben wij hulp nodig! Wij zijn op zoek naar een accounting medewerker voor twee dagen in de week bij een internationale organisatie in Amsterdam.


Wat doen wij?
Wij helpen bedrijven met de voorbereiding van de jaarrekeningcontrole voordat de externe accountant langskomt en ondersteunen internal auditafdelingen met het uitvoeren van audits. Dit doen wij met data-analyse software, audit file oplossingen en het geven van trainingen. Naast onze audit voorbereiding stroomlijnen wij financiële processen door het implementeren van verbetertrajecten en het reviewen van de maandelijks gevoerde administratie. Dit heeft als doel het verbeteren van de maandelijkse managementinformatie.

   
Vereisten

Wie zoeken wij?
Jij bent een HBO of WO student met studierichting accountancy of bedrijfseconomie en hebt ervaring met boekhouding en het consolideren van entiteiten. Het berekenen van koersresultaten en herwaarderingen zijn voor jou geen probleem. Je spreekt vloeiend Engels en kan zelfstandig werken.


Wat bieden wij?
Wij gaan je trainen in data-analyse (zowel proces- als data mining) en bieden een stageplaats als je hier later in de opleiding behoefte aan hebt. Hiernaast bieden wij een goed salaris met 25 vakantiedagen. Je komt met IFRS in aanmerking en zal in een jong en energiek team komen te werken waarin je wordt begeleidt door een registeraccountant met jarenlange ervaring bij een big four kantoor.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

2 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Wij helpen bedrijven met de voorbereiding van de jaarrekeningcontrole voordat de externe accountant langskomt en ondersteunen internal auditafdelingen met het uitvoeren van audits. Dit doen wij met data-analyse software, audit file oplossingen en het geven van trainingen. Naast onze audit voorbereiding stroomlijnen wij financiële processen door het implementeren van verbetertrajecten en het reviewen van de maandelijks gevoerde administratie. Dit heeft als doel het verbeteren van de maandelijkse managementinformatie.

Bedrijfsnaam : Audit Ready
Plaats :  Amsterdam - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2017 • KvK nr: 24309347