Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 2.616 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Nacht receptionist in Wageningen

Solliciteer op de bijbaan: Nacht receptionist in Wageningen

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Wageningen
Branche : Horeca | Catering
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 05 september 2018
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Administratief
   
Omschrijving bijbaantje

Heb je weinig slaap nodig? Ben je na 10 uur ‘s avonds op je best en wil je deze tijd goed benutten? Wil je graag vaste nachten in de week werken? En overdag tijd overhouden voor andere dingen?


‘s Nachts is er altijd een Nachtreceptionist in het hotel aanwezig om de gasten goede service te verlenen. Voor één van onze hotels zijn wij op zoek naar:


Nachtreceptionist


in Wageningen


Onze nachtreceptionist is een sociaal en professioneel nachtdier met gevoel voor hospitality. Je werkzaamheden bestaan uit het in- en uitchecken van gasten die laat aankomen, uitvoeren van enkele administratieve werkzaamheden, eventueel enkele schoonmaakwerkzaamheden of je bereidt het heerlijke ontbijt alvast voor. Gedurende de nacht ben jij het aanspreekpunt voor de gasten en waarborg je de veiligheid binnen het hotel. Je bent bij ons geen echte beveiliger, je loopt wel controlerondes, maar bent vooral de gastheer. 


Wat bieden wij?


Werken bij de snelst groeiende organisatie in de nacht hospitality, ideale werktijden (23.00 uur tot 7.00 uur) op vaste nachten in de week, feestdagentoeslag, goede begeleiding door een van onze Night Managers en een mooie toevoeging van deze verantwoordelijke baan op je CV.


Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een vaste baan in de nacht voor enkele nachten per week? Of juist iemand die graag iets bij wil verdienen naast zijn huidige baan of studie? Bij ons is alles mogelijk, wij zorgen voor goede begeleiding, blijven je tussendoor trainen en zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt.


Bekijk ook onze vacatures in de rest van het land in o.a. Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Woon je niet in een van deze regio’s, stuur dan een open sollicitatie (inclusief CV en motivatie)
   
Vereisten

Wat vragen wij?  • Je bent representatief, flexibel en gastvrij;

  • Je bent beschikbaar voor 1 tot 4 nachten per week;

  • Je bent verantwoordelijk en staat stevig in je schoenen;

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in spraak en geschrift;

  • Je bent in het bezit van een zwart pak;

  • Bij aanstelling is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) noodzakelijk;

  • Je woont in de omgeving van Wageningen.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » Niet vereist
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Minimum leeftijd: 22 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Ons bedrijf heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met verschillende hospitality services ten behoeve van de kantoren, hotel- en zorgmarkt. Sinds 2001 bedienen wij gekwalificeerde nachtreceptionisten voor de nacht. Alle nachtreceptionisten hebben kennis van diverse hotelsoftware, van alle procedures inzake veiligheid & beveiliging en presenteren zich als visitekaartje van uw hotel. Om dit te waarborgen krijgt iedere receptionist een opleiding BHV en wordt er op locatie veel aandacht besteed aan de inwerkperiode. Daarnaast kunnen onze medewerkers worden getypeerd als betrokken, gastbewust, professioneel, eigenzinnig en hebben ze een oog voor detail. Wij selecteren iedere medewerker op betrouwbaarheid, ondernemerschap, professionaliteit en daadkracht. Graag maken we het voor ieder hotel mogelijk de nachtelijke receptiebezetting zorgeloos over te dragen.

Plaats :  Arnhem - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbaantjes van dit bedrijf
Nachtreceptionist (vakantiebaan)10-09-2018
Nacht receptionist 05-09-2018
Nacht receptionist05-09-2018
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347