Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 1.919 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Orderpicker Makro - Delft in Delft

Solliciteer op de bijbaan: Orderpicker Makro - Delft in Delft

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Delft
Branche : Retail | Groothandel
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 17 juli 2018
Soort werk : » Winkelwerk / Retail / Detailhandel
» Logistiek / Distributie / Magazijn
   
Omschrijving bijbaantje

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende functie in een (commercieel) gedreven team? Dan is deze vacature iets voor jou!


Hoe ziet de rol er uit?
De Orderpicker is een veelzijdige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken (picken) van orders voor klanten. Daarnaast houd jij je bezig met de ontvangst, de opslag en het verzendklaar maken van goederen, waarbij je werkt volgens de richtlijnen van voedselveiligheid. De rol is dynamisch en actief van aard, je houdt niet van stil zitten en werkt graag volgens een structuur naar een eindresultaat toe. Je bent door de dag bezig met je eigen orders, maar je werkt in een enthousiast en gezellig team samen om de doelen te halen.
 


 

   
Vereisten

Voor deze rol is geen specifieke voorkennis vereist, maar ervaring als Orderpicker is wel een voordeel. Indien je de ervaring niet hebt, kun je na een uitleg en een korte periode inwerken aan de slag met je nieuwe werk. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig Nederlands (B) rijbewijs.

Wat biedt Makro?
Bij Makro werk je in een flexibele, resultaatgerichte cultuur waarin ruimte wordt geboden voor ontwikkeling en initiatief. De organisatie is sterk in ontwikkeling en dat biedt kansen.


Bij Makro kun je jezelf verzekeren van:  • Een veelzijdige functie in een uitdagende winkelomgeving;

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

  • Ruimte voor initiatief en zelfstandigheid;

  • Werk in een flexibele, resultaatgerichte cultuur;

  • Een passend arbeidsvoorwaardenpakket.
     


Ben je flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur in de week en vooral beschikbaar in de ochtenduren van ongeveer 7:00 uur tot 12:00 uur? Dan horen we graag van je!

Interesse?
Solliciteer via de 'Solliciteer' button.

Over Makro:
Makro Nederland heeft in Nederland 17 groothandel vestigingen. De organisatie heeft een food- en non-foodassortiment van meer dan 50.000 artikelen onder één dak. Makro wil het haar klanten nog gemakkelijker maken met een uitgebreid pakket van producten en diensten. Makro vormt onderdeel van METRO Cash & Carry International.

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
Bruto uurloon: Conform CAO
Minimum leeftijd: geen

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Makro, met 17 vestigingen in Nederland, bestaat al 45 jaar in Nederland en vernieuwt momenteel op vele fronten. Van een zelfbedieningsgroothandel naar een partner voor ondernemend Nederland. Van producten nu ook naar diensten en zelfs kennisdeling en van singlechannel (de vestigingen) naar multichannel (bezorging en internet). Makro is een merk waar alle medewerkers met passie bezig zijn om een professionele partner voor ondernemers te zijn. Ondernemers, zzp’ers, verenigingen en stichtingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten zoals bezorging en klantbezoeken en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te halen. Sinds 1 januari 1998 behoort Makro tot de Duitse beursgenoteerde METRO Group, een internationaal georiënteerde handels- en dienstengroep. METRO Cash & Carry (een divisie van METRO Group) heeft meer dan 700 Makro- en METRO-vestigingen in 29 landen. In Nederland werken ongeveer 3.500 medewerkers, waarvan ca. 250 medewerkers op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Plaats :  Hengelo - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbaantjes van dit bedrijf
Winkelmedewerker Makro17-07-2018
Klantenassistent Non-Food Makro17-07-2018
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347