Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 2.812 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Zorgopleiding met werk! in Nederland

Solliciteer op de bijbaan: Zorgopleiding met werk! in Nederland

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Nederland
Branche : Gezondheidszorg | Medisch
Land : Nederland
Geplaatst op : Dinsdag 24 juli 2018
Soort werk : » Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang
   
Omschrijving bijbaantje

Een belangrijk deel van het leren in het middelbaar beroepsonderwijs vindt plaats tijdens de beroepspraktijkvorming (BPV), ook wel stage genoemd. In deze periode zal u de opgedane kennis en vaardigheden toe passen op uw eigen stage- of praktijkplek onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider. Ook werkt u in deze periode alle opdrachten uit de beroepsprestaties uit, waarbij u door uw praktijkbeoordelaar wordt beoordeeld op de uitvoering daarvan. Aan het eind van uw stage heeft u samen met uw praktijkbeoordelaar en de assessor van de NHA het assessmentgesprek.


Bij Verzorgende-IG heeft een uren-criterium van 200 uur. Helpende Zorg & Welzijn heeft een uren-criterium van 100 uur. Verpleegkundige MBO 4 heeft een uren-criterium van 24 uur per week gedurende heel de opleiding. U kunt zelf een SBB erkend leerbedrijf zoeken die u als stage- of praktijkplek gaat gebruiken.

   
Vereisten

Wij helpen u graag de juiste perspectieven te bieden qua werk en qua zicht op het fel begeerde diploma Verzorgende-IG. Als Verzorgende-IG’er heeft u volop zicht op een duurzame baan in de zorg. Met het diploma Verzorgende-IG VVT kunt u gaan werken voor een zorginstelling, de thuiszorg of er voor kiezen om als ZZP’er aan de slag te gaan.


De verkorte opleiding Verzorgende-IG is zeer geschikt voor mensen die al enige praktische ervaring hebben opgedaan in de zorg. Het zij bijvoorbeeld in de positie van mantelzorger of voor mensen die via een re-integratietraject een langdurige stage hebben gedaan in de zorg. Maar ook mensen die een carrière switch richting de zorg willen maken en nog weinig praktische ervaring in de zorg hebben opgedaan, kunnen wij goed helpen.


Verkorte opleidingen? Hoe zit het dan met de waarde en erkenning van het diploma? Wij leiden u op voor het landelijk erkende diploma MBO Verzorgende IG. Er bestaat geen verschil tussen het diploma dat bijvoorbeeld via een regulier ROC behaald kan worden en het diploma. De examens verschillen dan ook niet in zwaarte of dat er sprake is van een 'zwak' diploma omdat het opleidingstraject verkort is. Wij zijn een door het ministerie van OCW erkende opleider en dat maakt dat er een scherp toezicht is op de kwaliteit van onze opleidingen.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vast werk
Bruto uurloon: In overleg
Minimum leeftijd: 16 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

5 dagen
Beschikbaarheid : » Door de week (overdag)
Verplichte dag : -
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Geen bedrijfsprofiel.

Plaats :  Breda - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347