Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 2.916 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Flexibele bijbaan (11 euro P/U): bijlesgever/huiswerkbegeleider in Nederland

Solliciteer op de bijbaan: Flexibele bijbaan (11 euro P/U): bijlesgever/huiswerkbegeleider in Nederland

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Nederland
Branche : Onderwijs | Opleiding | Training
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 06 december 2018
Soort werk : » Recreatief / Sport / Toerisme
» Transport / Chauffeur / Koerier
» Commercieel / Verkoop
» Horeca / Catering / Hostess
» Onderwijs en wetenschap
   
Omschrijving bijbaantje

StudyWorks is op zoek naar bijlesgevers en huiswerkbegeleiders die het leuk vinden om kennis over te brengen op anderen. Wil je een flexibele bijbaan waarbij je als bijlesgever/huiswerkbegeleider je eigen uren kan indelen? Vind je het leuk om met jongeren te werken? En wil je 11 euro per uur verdienen? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou! Lees snel verder wat deze bijbaan als bijlesgever/huiswerkbegeleider inhoudt.


Wat ga je doen?


StudyWorks is een bijlesinstituut dat 1-op-1 begeleiding biedt aan middelbare scholieren over heel Nederland. Hierbij zijn we gespecialiseerd in het geven van bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis. Voor elke leerling wordt een passende bijlesgever gezocht, zodat hij of zij met plezier, enthousiasme en motivatie begeleid kan worden. Jij kan zo’n bijlesgever/huiswerkbegeleider zijn! Jouw voornaamste taken daarbij zijn de leerstof weer begrijpelijk maken en helpen bij het maken van huiswerk. Je geeft de bijles of huiswerkbegeleiding in je eigen woonplaats, bij de leerling thuis en wij zorgen dat je daarvoor nooit ver hoeft te reizen. 


Wat maakt het werk als bijlesgever/huiswerkbegeleider zo leuk? Het is afwisselend werk, dichtbij huis, waarbij je je eigen tijd mag indelen. Daarbij is het heel tof om een leerling verder te helpen en hem of haar te zien groeien in hun schoolwerk.   


Wij zijn opzoek naar bijlesgevers die minimaal voor één van deze vakken bijles kunnen geven:


Wiskunde (A,B,C,D), Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, Economie, Maatschappijleer, Management & Organisatie (M&O), Nederlands, Engels, Frans, Duits, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Latijn en Grieks.


Wat bieden wij?  • Een uurloon van €11,- ;  

  • Relevante werkervaring voor je CV;

  • Prima arbeidsvoorwaarden waarbij je minimaal 2 uur en maximaal 10 uur per week aan het werk kunt;

  • Flexibiliteit in het aantal uur en dagen dat je beschikbaar kunt zijn (oftewel, lesgeven wanneer het binnen jouw rooster past!);

  • Volop doorgroeimogelijkheden;

  • Een leuk team van gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

   
Vereisten

Wat vragen wij?


Een enthousiaste bijlesgever die goed overweg kan met jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Een voorwaarde hierbij is dat je in bezit bent van een afgerond havo/vwo diploma of in het eindexamenjaar van het vwo zit. Ook is het belangrijk dat je sociaal vaardig bent en kennis hebt van de middelbare schoolvakken.


Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken voor StudyWorks? Solliciteer dan direct via Zoekbijbaan.nl! We nodigen je vervolgens graag uit voor een kop koffie/thee op ons kantoor in Utrecht of voor een gezellig gesprek via onze online omgeving.  

Solliciteren?
Reageer altijd via Zoekbijbaan.nl!

 
Minimaal opleidingsniveau: » HAVO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Freelance werk
» Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
» Vast werk
Bruto uurloon: 11,00 per uur
Minimum leeftijd: 17 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Onze begeleiders zijn jong en kunnen de brug tussen leraar en leerling slaan door open communicatie en oprechte persoonlijke begeleiding. Flexibiliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. De bijles vindt bij de cliënten thuis plaats, zodat deze zich op het gemak voelt en zich optimaal kan concentreren. Doordat wij werken met jonge begeleiders en coaches staan wij dichter bij de belevingswereld van de cliënten. Wij begrijpen wat er speelt bij de leerling en kunnen ook helpen bij zaken die spelen buiten de lesstof. De vertrouwensband die wij hebben zorgt voor wederzijds respect en een prettige leeromgeving.

Bedrijfsnaam : StudyWorks
Plaats :  Utrecht - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347