Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 3.150 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Verkoopmedewerker groente en fruit (deur-tot-deur) in Amersfoort, Nijkerk

Solliciteer op de bijbaan: Verkoopmedewerker groente en fruit (deur-tot-deur) in Amersfoort, Nijkerk

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Amersfoort, Nijkerk
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 09 januari 2019
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
   
Omschrijving bijbaantje

Ben jij enthousiast, spontaan en wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van verkoop? Wij hebben de ideale (bij)baan voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verkopers, die met ons fruit en groente de straat op gaan.


Wie zijn wij?


Wij zijn een jonge, groeiende organisatie die zich bezig houdt met de verkoop van o.a. fruit en groente aan de deur. Onze verkopers zijn hét gezicht van het bedrijf en komen wekelijks langs met hoge kwaliteit producten aan de deur. Dit maakt deze service laagdrempelig, persoonlijk en gemakkelijk, welke in de bestaande verkoopgebieden al zeer gewaardeerd wordt.


Wat ga jij bij ons doen?


Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van het verkoopteam in Amersfoort en Nijkerk. Hier ga jij met vers fruit, groente, noten en bijvoorbeeld kaas langs de deuren. Je begint met verkopen bij onze vaste klanten, leert deze kennen, bouwt hierdoor je eigen klantenbestand op en gaat deze vervolgens weer uitbreiden. Je bent niet alleen bezig met verkopen, maar biedt ook een service aan. Dit betekent dat jij met een glimlach aan de deur kunt vertellen hoe goed en lekker onze producten zijn en waarom zij dit nodig hebben. In het begin krijg je uiteraard begeleiding van een ervaren verkoper, zodat jij de kneepjes van het vak ook kunt leren.


Hoe ziet jouw dag er uit?


Aan het einde van de middag sta jij klaar op een afgesproken plek, waar je verzamelt met jouw andere collega’s. Hier komt de teamleider heen met bolderkarren en de producten. Samen ga je de karren inpakken, zodat iedereen snel en goed aan het werk kan. Zodra je klaar bent om te gaan, ga je met de gevulde bolderkar naar jouw eigen wijk. Vanaf hier wordt het eigenlijk het leukste, je mag bij de klanten langs om ze te voorzien van het lekkerste fruit en groente. De klanten rekenen direct bij jou af en na een laatste grote glimlach ga je verder naar het volgende huis. Aan het einde van de werkdag ga je terug naar de afgesproken plek en bespreek je kort hoe het is gegaan. Heb je vandaag boven het target verkocht, dan ontvang je ook nog eens een bonus. Inmiddels zit jouw werkdag erop en kun je lekker gaan relaxen! De werkdagen zijn tussen 16.00 en 20.30 uur.


Wat mag je van ons verwachten?


-        Een nettosalaris tussen de 8 en 12,50 euro per uur


Dit is een vast uurloon + een bonusregeling, dus hoe meer je verkoopt, des te hoger jouw salaris is aan het einde van de maand


-        Een baan voor langere tijd, waarbij je kunt ontwikkelen op het gebied van verkoop


-        Goede begeleiding


-        Een plekje in een jong en gezellig team

   
Vereisten

Onze ideale kandidaat?


-        Spontaan, enthousiast en met een vlotte babbel


-        Doorzettingsvermogen en klantvriendelijk


-        Goede beheersing van de Nederlandse taal

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Vast werk
Bruto uurloon: €9,00 tot €13,50 per uur
Minimum leeftijd: 16 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
Verplichte dag : Maandag vanaf 16.00 uur
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Wij zijn een jonge, groeiende organisatie die zich bezig houdt met de verkoop van o.a. fruit en groente aan de deur. Onze verkopers zijn hét gezicht van het bedrijf en komen wekelijks langs met hoge kwaliteit producten aan de deur. Dit maakt deze service laagdrempelig, persoonlijk en gemakkelijk, welke in de bestaande verkoopgebieden al zeer gewaardeerd wordt.

Bedrijfsnaam : ThuisGebracht door Reuben
Plaats :  Maarssen - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2019 • KvK nr: 24309347